Uitnodiging

5e SNEEKER BEKER MET JUDO-CLINIC

Zaterdag 19 november 2022

WaarSportcomplex Schuttersvel 1d
AdresThomas Zandstrastraat , 8601CW Sneek
Deelname jongens en meisjes geboren in 2016 tot en met 2005.
Voor de beginnende Witte en Gele banders is er het Opstap Toernooi.
Wedstrijdsysteem halve kompetitie, maximaal 12 deelnemers per poule. Bij meer dan 7 deelnemers gaan de eerste twee over naar een finalepoule.
InschrijfgeldEuro. 10.00 per judoka (incl.judo-clinic), betalingen op bank NL23ABNA0460086278 t.n.v. Stichting JSWS (Judo Support Wommels Sneek) .
Sluitingsdatum 22 oktober 2022
Inschrijfformulier Klik hier op INSCHRIJVEN TOERNOOI voor de inschrijving
Gewichtsklassen De gewichtsklassen worden ingedeeld aan de hand van de inschrijvingen. Er wordt, zo mogelijk, de gangbare gewichtsklassen gehanteerd
Aanvang weging wordt afgedrukt op de deelnemerskaart
Gewicht Niet voldoen aan de ingedeelde gewichtsklasse bij weging, kan leiden tot diskwalificatie, als er geen mogelijkheid is tot ompoulen. Extra kosten bij ompoulen zijn € 5,-!
Aanvang judo-clinic Aansluitend aan de prijsuitreiking vindt een judo-clinic plaats. Alle deelnemende judoka’s mogen daar aan mee doen. Graag doorgeven bij de weging.
Correspondentieadres stichtingjsws@gmail.com
Bijzonderheden Er is gekozen voor een aansluitende judo-clinic om de kinderen optimaal judo te bieden. Dus wedstrijden en 45 min judo-training/judo plezier.
Lidmaatschap Lidmaatschap JBN is verplicht .
Aansprakelijkheid De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal en/of ongelukken in welke vorm dan ook .

De Sneeker Beker Toernooi commissie en zijn vrijwilligers hopen u te mogen verwelkomen op ons 5e toernooi !

Met sportieve groet,
Veronique Akkermans